Brak miejsc – Zapraszamy do zapisów na drugi termin szkolenia
Polskie Stowarzyszenie Pracowników Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji zaprasza na szkolenie on-line „Realizacja profesjonalnej usługi DDD w oparciu o wymagania standardu BRC Food Safety v.9 oraz IFS Food v.8”.
Data szkolenie: 18 stycznia 2024 r. (czwartek)
Miejsce szkolenie: Platforma ZOOM
Godziny szkolenia: 09:00 – 11:30
Formularz zgłoszeniowy na dole strony ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
Szkolenie obejmuje 3 godz. lekcyjne i będzie prowadzone w formie warsztatów – realizowane będą praktyczne zadania.
Tematyka szkolenia:
- Wymagania normy BRC Food Safety v. 9
- Wymagania normy IFS Food v.8
- Wymagania pozostałych standardów – porównanie: BRC Packaging Materials, ISO 22000, FSSC 22000, GMP+, AiB
- Tworzenie wzorcowego układu dokumentacji DDD.
- Tworzenie procedury „matki” – Nadzoru nad dokumentacją DDD.
- Tworzenie opisu oceny skuteczności profilaktyki DDD na podstawie analizy trendów.
Podstawą wydania zaświadczenia oraz materiałów szkoleniowych (format PDF – wysyłane jest na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym) obecność na szkoleniu oraz uiszczenie opłaty za szkolenie.
Szkolenie poprowadzi dr hab. inż. Justyna Górna, prof. nadzw. UE.
Justyna Górna jest absolwentką Akademii Ekonomicznej (Uniwersytet Ekonomiczny) w Poznaniu. Obecnie dr. hab. inż. nauk ekonomicznych i prof. nadzw. UEP. Jest wykładowcą akademickim. Prowadzi firmę JG CONSULTING. Jest między innymi: audytorem wiodącym w zakresie wymagań norm ISO 9001 i ISO 22000, ekspertem z zakresu bezpieczeństwa żywności w PIHZ Certyfikacja Sp. z o.o. oraz członkiem Komitetu Technicznego nr 310 ds. Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym. Jest rzeczoznawcą MEN licznych programów nauczania dla zawodów ekonomicznych i opiniodawcą wielu podręczników. Ukończyła liczne szkolenia dotyczące m.in. Systemu HACCP, zarządzania, audytowania według wymagań ISO, a także bezpieczeństwa żywności. Była i jest konsultantem oraz trenerem m.in. ds. wdrażania: systemu HACCP, IFS, BRC, Systemu Zarządzania Jakością, Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności, standardu GMP + B2, standardu BRC/IOP, wymagań normy ISO, systemu zarządzania BHP. Prowadzi wykłady i szkolenia z zakresu wdrażania systemów jakości.
| KOSZT SZKOLENIA DLA JEDNEJ OSOBY |
Szkolenie on-line (DLA OSÓB NIEZRZESZONYCH ZE STOWARZYSZENIEM) | 520 zł brutto (422,76 zł netto +23% VAT) |
Szkolenie on-line (DLA CZŁONKÓW STOWARZYSZENIA I ICH RODZIN) | 310 zł brutto (252,03 zł netto + 23% VAT) |
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY
Osoby zainteresowane udziałem w szkoleniu prosimy o wypełnienie poniższego formularzu zgłoszeniowego.
Podstawą wydania zaświadczenia oraz materiałów szkoleniowych (format PDF – wysyłane jest na adres e-mail podany w formularzu zgłoszeniowym) obecność na szkoleniu oraz uiszczenie opłaty za szkolenie.
Wpłaty za udział w szkoleniu należy przesłać do 4 stycznia br. na konto: Santander Bank Polska S.A. 22 1090 1463 0000 0001 3579 4494
Tytuł przelewu: Szkolenie on-line BRC
W nazwie szkolenia prosimy wpisywać: Szkolenie on-line BRC